Renovering

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd?

Vi bruger rigtig mange timer på badeværelset, og derfor skal det også være et hyggeligt sted at være. Jeg kan skabe lige det badeværelse, som du drømmer om, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

B C Håndværker-Service har renoveret mange badeværelser gennem årene, og har derfor erfaring med, hvilke materialer som passer godt sammen, hvad der er mest praktisk til f.eks. en børnefamilie, eller hvad der fungerer bedst i netop dit hus. Når det så er sagt, så skal badeværelset selvfølgelig passe til dine behov og ønsker, så derfor kan vi sammen finde en god løsning, som kan give det bedste resultat.

Flisearbejde

Hvis du ønsker fliser på dit badeværelse kan jeg hjælpe med flisearbejdet, uanset om det kun er brusekabinene du ønsker fliser i eller om det både er på gulv og vægge. Lad os tage en snak om dine ønsker til et nyt badeværelse.

Fuld renovering af badeværelse

Hvis dit badeværelse trænger til en fuld renovering, så kan jeg stå for det hele. Det er uanset, om du ønsker at modernisere dit nuværende badeværelse, eller ønsker at renovere hele rummet fra top til tå, hvor man skifter fliser og alt ud med noget helt nyt.